Ceremonia de finisare a apeductului din comuna Vorniceni (raionul Calărași)

Vorniceni Water Project Story

Grădinița Nr.2 din comuna Vorniceni, 30 de case din vecinătate, un complex din 100 de apartamente (440 de persoane) în prezent au acces la apă potabilă. Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă a contribuit financiar pentru procurarea și instalarea a 1600 metri de țeavă și alte elemente tehnice, pentru a face posibil ca 75 de copii și 10 colaboratori ai grădiniței, precum și alți locuitori din comună să aibă acces la apă potabilă.

Vorniceni Water Project Story

Primarul comunei Vorniceni, Dl Tofan împreună cu colegii săi, au contribuit și au coordonat toată munca și echipamentul tehnic necesar pentru a instala țevile de apă.

Vorniceni Water Project Story

O ceremonie de finisare a proiectului și deschidere/pornire a apei a avut loc la data de 15 noiembrie în incinta grădiniței. Scopul ceremoniei a fost de a celebra evenimentul și a recunoaște contribuția tutor, care au fost implicați în acest proiect. De asemenea, toți doritorii au fost invitați la un frigărui în apropierea lacului din localitate, în semn de mulțumire pentru toți cei implicați.

Vorniceni Water Project Story

A fost o onoare să fie prezent la ceremonie și Vârstnicul Samaykin din Președinția Zonei Europei de Est. Un mulțumesc separat i se adresează și voluntarului din Corpul Păcii Dl. Clayton King, contribuția căruia a fost extrem de importantă la inițierea, desfășurarea și finisarea acestui proiect.