Biserica anunță noi însărcinări în conducerea zonei pentru anul 2021

Prima Președinție a anunțat schimbări în Zona Est, Europa, care vor intra în vigoare la data de 1 august 2021.

EEA

În data de 1 august 2021, vor avea loc următoarele schimbări în cadrul Președinției Zonei Est, Europa, a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă. Noua președinție a zonei va fi formată din vârstnicul Hans Theodorus Boom, în calitate de președinte al Zonei Est, Europa, vârstnicul Scott D. Whiting – primul consilier și vârstnicul Kyrylo Pokhilko – al doilea consilier.

Sub conducerea Primei Președinții și a Cvorumului celor Doisprezece Apostoli, noua președinție a zonei va oferi îndrumare spirituală membrilor Bisericii și conducătorilor locali din zonă.

 

Vârstnicul Hans T. Boom

Vârstnicul Hans T. Boom a fost susținut în calitate de autoritate generală-Cei Șaptezeci a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă în data de 6 aprilie 2019.

Vârstnicul Boom a slujit în multe chemări în cadrul Bisericii, inclusiv misionar cu timp deplin în Misiunea Est, Londra, Anglia, consilier în președinția ramurii, președinte de ramură, președinte al Tinerilor Băieți la nivel de țăruș, consilier în președinția țărușului, președinte de țăruș și autoritate a zonei-Cei Șaptezeci în Zona Europa.

Vârstnicul Boom a obținut o diplomă în administrație la Mavo Hoge Vught în anul 1980. A lucrat ca secretar, agent de recrutare și director de vânzări.

Hans Theodorus Boom s-a născut la Amsterdam, Olanda, în data de 13 iulie 1963. S-a căsătorit cu Ariena Johanna Broekzitter în anul 1984. Dânșii au trei copii.

 

Vârstnicul Scott D. Whiting

Vârstnicul Scott D. Whiting a fost susținut în calitate de autoritate generală-Cei Șaptezeci a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă în data de 31 martie 2012.

Vârstnicul Whiting a obținut o diplomă de licență în limba japoneză la Universitatea Brigham Young, în anul 1986, și o diplomă de doctorat în drept la Universitatea Pacific, Facultatea de Drept McGeorge, în anul 1990. Recent, a fost angajat ca președinte al Waterhouse, Inc., iar, anterior, a lucrat ca președinte și director executiv al Molokai Ranch.

Vârstnicul Whiting a slujit în numeroase chemări în cadrul Bisericii, inclusiv misionar cu timp deplin în Misiunea Nord, Tokyo, Japonia, președinte al cvorumului vârstnicilor, episcop, președinte al Tinerilor Băieți la nivel de țăruș, înalt consilier, președinte de țăruș și autoritate a zonei-Cei Șaptezeci. A slujit în calitate de președinte al Zonei Nord, Asia, și, în prezent, slujește la sediul central al Bisericii în calitate de primul consilier în Zona Vest, America de Nord, și director executiv adjunct în cadrul Departamentului Temple.

Scott Duane Whiting s-a născut în orașul Salt Lake, Utah, la data de 1 aprilie 1961. În luna aprilie a anului 1984 s-a căsătorit cu Jeri Olson. Dânșii sunt părinții a cinci copii.

 

Vârstnicul Kyrylo Pokhylko

Vârstnicul Kyrylo Pokhylko a fost susținut în calitate de autoritate generală-Cei Șaptezeci a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă în data de 4 aprilie 2020. În prezent, slujește în calitate de președinte al Misiunii Baltice.

Înainte de a fi chemat în calitate de președinte de misiune, vârstnicul Pokhylko a slujit ca președinte de țăruș în cadrul Țărușului Kiev, Ucraina. Dânsul a slujit, de asemenea, ca membru în președinția țărușului și ca președinte de ramură. A fost misionar cu timp deplin în Misiunea Donetsk, Ucraina.

Vârstnicul Pokhilko a obținut diplomele de licență și de masterat în economie. De-a lungul carierei sale, a avut diferite funcții, inclusiv cea de registrator al Templului Kiev, Ucraina.

Kyrylo Pokhylko s-a născut la data de 12 octombrie 1975. S-a căsătorit cu Elena Terekhova în luna septembrie a anului 2002. Dânșii au doi copii.