Biografii ale conducătorilor - Sora Sharon EubankSora Sharon Eubank
Sora Sharon Eubank Director a LDS Charities

Sora Sharon Eubank este prima consilieră în Preşedinţia generală a  Societăţii de Alinare, organizaţia Bisericii din care fac parte cele 6 milioane de femei ale sale cu vârsta de 18 ani şi peste 18 ani. În luna aprilie 2017, când a primit chemarea, sora Eubank lucra în calitate de directoare a LDS Charities , organizația umanitară a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, și continuă în acest rol în timp ce slujește în cadrul Societății de Alinare.

Născută în Redding, California, este cea mai mare din cei șapte copii ai lui Mark și Jean Eubank. A slujit ca misionară cu timp deplin pentru Biserică în Misiunea Helsinki, Finlanda, și a obținut diploma de licență în limba engleză de la Universitatea Brigham Young. După absolvire, a predat limba engleză ca a doua limbă în Japonia, a lucrat în calitate de consultant juridic în Senatul S.U.A. și a deținut o librărie în Provo, Utah.
Din 1998, dânsa lucrează pentru Departmentul de Bunăstare al Bisericii, ajutând la întemeierea de birouri SZU de recrutare a forței de muncă în Africa și Europa, înainte de a conduce Iniţiativa LDS Charities privind scaunele cu rotile. În anul 2008, a fost rugată să se ocupe și de munca umanitară din Orientul Mijlociu în calitate de conducătoare regională a LDS Charities. În anul 2001, a fost numită directoarea LDS Charities la nivel mondial. Dânsa crede că slujirea este „însuși ADN-ul membrilor Bisericii lui Hristos” și sufletul Societății de Alinare.
Sora Eubank a slujit în Comitetul General al Societății de Alinare din 2009 până în 2012, conducând Comitetul de Afaceri Publice. (Dânsa a mai slujit în numeroase chemări de conducere la nivel de  episcopie (congregație locală) și țăruș (dioceză), cel mai des în calitate de învățătoare pentru bărbați și femei, tineri și copii în organizațiile Bisericii: Școala de duminica, Societatea de Alinare, Tinerele Fete și Societatea Primară  Îi plac istoria, plăcinta făcută în casă și rebusul. Are o mărturie puternică despre fericirea pe care o simțim atunci când Îl urmăm pe Hristos.